636.085
Мікробні консерванти для кормів / Л. Божок, Н. Кравченко, В. Агеєв //
Аграр. тиждень : всеукр. діл. журн. - . - № 6. - С. 62-63.
(Шифр в БД А173483/2015/6)
УДК
636.085

Ключові слова: кормовиробництво -- кормопроизводство -- мікробні консерванти -- микробные консерванты --
Анотація:
Частка кормів у собівартості готової продукції тваринництва складає близько 70%, тому підвищення якості заготовленних на зимово-стійловий період кормів є запорукою підвищення рентабельності виробництва.
Доля кормов в себестоимости готовой продукции животноводства составляет около 70%, поэтому повышение качества заготовки на зимне-стойловый период кормов является залогом повышения рентабельности производства.
Додаткові точки доступу: