>
614.3:664
Особенности фальсификации / В. А. Матисон [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2010. - № 5. - С. 20-21. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2010/5)
Ключові слова: продукты питания -- фальсификация -- вода -- пищевые добавки -- обман потребителя --
Додаткові точки доступу:
Матисон, В.А.
Авчиева, П.Б.
Тулякова, Т.В.
Беленко, Е.Л.
(Шифр в БД П698712/2010/5)
| УДК | |
| 614.3:664 | |
| 664 |
Ключові слова: продукты питания -- фальсификация -- вода -- пищевые добавки -- обман потребителя --
Додаткові точки доступу:
Матисон, В.А.
Авчиева, П.Б.
Тулякова, Т.В.
Беленко, Е.Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|