
>
631.57
Типсина, Н. Н.Перспективный полуфабрикат из мелкоплодных яблок Сибири / Н. Н. Типсина, Н. В. Присухина, А. Е. Туманова //
Типсина, Н. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 64-66. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: мелкоплодные яблоки -- дрібноплідні яблука -- функциональные пищевые продукты -- функціональні харчові продукти --
Анотація:
Приведены результаты сравнительных исследований, позволяющих утверждать, что мелкоплодные яблоки Сибири, являясь дешевым местным сырьем, обладают более высокой пищевой ценностью по сравнению с крупноплодными яблоками южных регионов России. Также представлены данные о качестве яблочного порошка, полученного из мелкоплодных яблок, и показано повышение пищевой ценности зефира, произведенного на его основе, по сравнению с традиционным изделием.
Наведено результати порівняльних досліджень, що дозволяють стверджувати, що дрібноплідні яблука Сибіру, які е дешевою місцевою сировиною, мають більш високу харчову цінність порівняно з великоплідними яблуками південних регіонів Росії. Також представлені дані про якість яблучного порошку, отриманого з дрібноплідних яблук, і показано підвищення харчової цінності зефіру, виробленого на його основі, у порівнянні з традиційним виробом.
Додаткові точки доступу:
Присухина, Н. В.
Туманова, А. Е.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
631.57 |
Ключові слова: мелкоплодные яблоки -- дрібноплідні яблука -- функциональные пищевые продукты -- функціональні харчові продукти --
Анотація:
Приведены результаты сравнительных исследований, позволяющих утверждать, что мелкоплодные яблоки Сибири, являясь дешевым местным сырьем, обладают более высокой пищевой ценностью по сравнению с крупноплодными яблоками южных регионов России. Также представлены данные о качестве яблочного порошка, полученного из мелкоплодных яблок, и показано повышение пищевой ценности зефира, произведенного на его основе, по сравнению с традиционным изделием.
Наведено результати порівняльних досліджень, що дозволяють стверджувати, що дрібноплідні яблука Сибіру, які е дешевою місцевою сировиною, мають більш високу харчову цінність порівняно з великоплідними яблуками південних регіонів Росії. Також представлені дані про якість яблучного порошку, отриманого з дрібноплідних яблук, і показано підвищення харчової цінності зефіру, виробленого на його основі, у порівнянні з традиційним виробом.
Додаткові точки доступу:
Присухина, Н. В.
Туманова, А. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|