
>
Волошенко, О. С.Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна [Текст] / О. С. Волошенко, Н. В. Хоренжий //
Волошенко, О. С.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N5. - С. 51-54. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: пшеничне борошно -- пшеничная мука -- фальсифікація -- фальсификация -- якість -- качество -- контроль -- дослідження -- исследование -- клейковина --
Додаткові точки доступу:
Хоренжий, Н. В.
(Шифр в БД Х367526/2017/5)
Ключові слова: пшеничне борошно -- пшеничная мука -- фальсифікація -- фальсификация -- якість -- качество -- контроль -- дослідження -- исследование -- клейковина --
Додаткові точки доступу:
Хоренжий, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|