Кооперація в системі забезпечення конкурентоспроможності підриємств-виробників свинини / Ю. І. Данько //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N 4. - С. 93-98.
(Шифр в БД Е737270/2012/4)
Ключові слова: виробництво свинини -- продукція свинарства -- кооперація -- конкурентоспроможність -- производство свинины -- продукция свиноводства -- кооперация -- конкурентоспособность --
Анотація:
Розглянуто науково-теоретичні основи підвищення конкурентоспроможності виробництва свинини за умови розвитку кооперації в галузі. Проаналізовано сучасний стан економічної ефективності та конкурентоспроможності виробництва свинини.
Рассмотрены научно-теоретические основы повышения конкурентоспособности производства свинины при развитии кооперации в области. Проанализировано современное состояние экономической эффективности и конкурентоспособности производства свинины.