
>
Цветометрия - новый метод контроля качества пищевой продукции / О. В. Байдичева [и др.] //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2008. - N 5.
(Шифр в БД П698712/2008/5)
Ключові слова: современная биотехнология --
Додаткові точки доступу:
Байдичева, О.В.
Хрипушин, В.В.
Рудакова, Л.В.
Рудаков, О. Б.
(Шифр в БД П698712/2008/5)
Ключові слова: современная биотехнология --
Додаткові точки доступу:
Байдичева, О.В.
Хрипушин, В.В.
Рудакова, Л.В.
Рудаков, О. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|