
>
637.52.07
Мікроструктурне дослідження сировини у м’ясних фаршах / Г. І. Коцюмбас [и др.] //
Ефективне тваринництво : Спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2007. - N 8. - С. 28-33.
(Шифр в БД Е003210/2007/8)
Ключові слова: дозрівання м’яса -- м’язова тканина -- заморожування м’яса -- розморожування -- засолювання --
Додаткові точки доступу:
Коцюмбас, Г.І.
Бісюк, І.Ю.
Коцюмбас, І.Я.
Рудик, Г.В.
Щебентовська, О.В.
Мисів, О.В.
Козак, М.В.
(Шифр в БД Е003210/2007/8)
УДК | |
637.52.07 |
Ключові слова: дозрівання м’яса -- м’язова тканина -- заморожування м’яса -- розморожування -- засолювання --
Додаткові точки доступу:
Коцюмбас, Г.І.
Бісюк, І.Ю.
Коцюмбас, І.Я.
Рудик, Г.В.
Щебентовська, О.В.
Мисів, О.В.
Козак, М.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|