
>
Своевременный СО{\dn 2} [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 38.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: процесс разрыхления -- процес розпушення -- выпечка -- випічка -- выделение углекислого газа -- виділення вуглекислого газу --
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: процесс разрыхления -- процес розпушення -- выпечка -- випічка -- выделение углекислого газа -- виділення вуглекислого газу --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|