
>
Чурсинов, Ю. А.Характеристики процесса смешивания разновлажных кормовых компонентов [Текст] / Ю. А. Чурсинов, Н. В. Солоный, Р. Аннамухаммедов //
Чурсинов, Ю. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 3. - С. 41-43. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/3)
Ключові слова: приготовление кормов -- приготування кормів -- процесс смешивания -- процес змішування -- математическая модель -- математична модель --
Додаткові точки доступу:
Солоный, Н. В.
Аннамухаммедов, Р.
(Шифр в БД Х367526/2016/3)
Ключові слова: приготовление кормов -- приготування кормів -- процесс смешивания -- процес змішування -- математическая модель -- математична модель --
Додаткові точки доступу:
Солоный, Н. В.
Аннамухаммедов, Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|