
>
Драчова, Л.Пропіоновокислі бактерії як інгредієнт для створення продуктів здорового харчування / Л. Драчова //
Драчова, Л.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 4. - С. 17.
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Анотація:
Порушення, пов’язані з харчуванням людини, - дефіцит ессенціальних і фізіологічно важливих нутрицевтиків в умовах стресу й несприятливого навколишнього середовища - спричиняють сучасні захворювання.
Нарушения, связанные с питанием человека, - дефицит эссенциальных и физиологически важных нутрицевтиков в условиях стресса и неблагоприятной окружающей среды - вызывают современные болезни.
(Шифр в БД Х686004/2010/4)
Анотація:
Порушення, пов’язані з харчуванням людини, - дефіцит ессенціальних і фізіологічно важливих нутрицевтиків в умовах стресу й несприятливого навколишнього середовища - спричиняють сучасні захворювання.
Нарушения, связанные с питанием человека, - дефицит эссенциальных и физиологически важных нутрицевтиков в условиях стресса и неблагоприятной окружающей среды - вызывают современные болезни.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|