
>
664.6
Черных, В. Я.Определение структурно-механических свойств экструдатов / В. Я. Черных, В. В. Мартиросян, В. Д. Малкина //
Черных, В. Я.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 12. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
Ключові слова: крахмал -- полисахариды -- прочность -- свойства -- экструзия -- структурометр -- крохмаль -- поліцукриди -- міцність -- властивості -- екструзія -- структурометр --
Анотація:
Предложен метод определения структурно-механических свойств экструдата, позволяющий оптимизировать параметры технологического процесса экструзионной обработки растительного сырья для получения продуктов с равномерной пористостью.
Запропоновано метод визначення структурно-механічних властивостей екструдата, що дозволяє оптимізувати параметри технологічного процесу екструзійної обробки рослинної сировини для отримання продуктів з рівномірною пористістю.
Додаткові точки доступу:
Мартиросян, В.В.
Малкина, В.Д.
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК | |
664.6 |
Ключові слова: крахмал -- полисахариды -- прочность -- свойства -- экструзия -- структурометр -- крохмаль -- поліцукриди -- міцність -- властивості -- екструзія -- структурометр --
Анотація:
Предложен метод определения структурно-механических свойств экструдата, позволяющий оптимизировать параметры технологического процесса экструзионной обработки растительного сырья для получения продуктов с равномерной пористостью.
Запропоновано метод визначення структурно-механічних властивостей екструдата, що дозволяє оптимізувати параметри технологічного процесу екструзійної обробки рослинної сировини для отримання продуктів з рівномірною пористістю.
Додаткові точки доступу:
Мартиросян, В.В.
Малкина, В.Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|