664.6
Определение структурно-механических свойств экструдатов / В. Я. Черных, В. В. Мартиросян, В. Д. Малкина //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 12. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/12)
УДК
664.6

Ключові слова: крахмал -- полисахариды -- прочность -- свойства -- экструзия -- структурометр -- крохмаль -- поліцукриди -- міцність -- властивості -- екструзія -- структурометр --
Анотація:
Предложен метод определения структурно-механических свойств экструдата, позволяющий оптимизировать параметры технологического процесса экструзионной обработки растительного сырья для получения продуктов с равномерной пористостью.
Запропоновано метод визначення структурно-механічних властивостей екструдата, що дозволяє оптимізувати параметри технологічного процесу екструзійної обробки рослинної сировини для отримання продуктів з рівномірною пористістю.
Додаткові точки доступу: