
>
633.13
Соц, С. М.Переробка голозерного вівса в нові продукти [Текст] / С. М. Соц, В. Т. Гулавський, І. О. Кустов //
Соц, С. М.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 2. - С. 41-44.
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
Ключові слова: крупа вівсяна -- крупа овсяная -- водно-теплова обробка -- водно-тепловая обработка -- очищення зерна від домішок -- очистка зерна от примесей -- пропарювання -- пропаривание -- плющені продукти -- плющеные продукты -- голозерний овес -- голозерный овес -- вівсяне борошно -- овсяная мука -- скорочена структура технологічного процесу -- сокращенная структура технологического процесса -- підвищення харчової цінності -- повышение пищевой ценности --
Анотація:
Наведено структуру та основні етапи переробки голозерного вівса в круп’яні продукти. Проаналізовано можливості використання голозерного вівса для виробництва круп пропарених, не пропарених, круп плющених, пластівців і борошна, вироблених за скороченою структурою технологічного процесу із підвищеним виходом та якістю.
Приведена структура и основные этапы переработки голозерного овса в крупяные продукты. Проанализированы возможности использования голозерного овса для производства круп пропаренных, не пропаренных, круп плющенных, хлопьев и муки, произведенных по сокращенной структуре технологического процесса с повышенным выходом и качеством.
Додаткові точки доступу:
Гулавський, В. Т.
Кустов, І. О.
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
УДК | |
633.13 |
Ключові слова: крупа вівсяна -- крупа овсяная -- водно-теплова обробка -- водно-тепловая обработка -- очищення зерна від домішок -- очистка зерна от примесей -- пропарювання -- пропаривание -- плющені продукти -- плющеные продукты -- голозерний овес -- голозерный овес -- вівсяне борошно -- овсяная мука -- скорочена структура технологічного процесу -- сокращенная структура технологического процесса -- підвищення харчової цінності -- повышение пищевой ценности --
Анотація:
Наведено структуру та основні етапи переробки голозерного вівса в круп’яні продукти. Проаналізовано можливості використання голозерного вівса для виробництва круп пропарених, не пропарених, круп плющених, пластівців і борошна, вироблених за скороченою структурою технологічного процесу із підвищеним виходом та якістю.
Приведена структура и основные этапы переработки голозерного овса в крупяные продукты. Проанализированы возможности использования голозерного овса для производства круп пропаренных, не пропаренных, круп плющенных, хлопьев и муки, произведенных по сокращенной структуре технологического процесса с повышенным выходом и качеством.
Додаткові точки доступу:
Гулавський, В. Т.
Кустов, І. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|