Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением / А. Сапожников //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: качество хлеба -- пшеничная мука -- инфракрасное излучение -- мука -- хранение хлеба -- якість хліба -- пшеничне борошно -- інфрачервоне випромінювання -- борошно -- зберігання хліба --
Анотація:
Качество хлеба зависит от качества исходного сырья. Основное сырье для производства хлеба – это мука. В статье описан критерий обработки муки инфракрасным излучением, как экологически безопасный способ, который улучшает хлебопекарные свойств.??
Якість хліба залежить від якості вихідної сировини. Основна сировина для виробництва хліба - це борошно. У статті описаний критерій обробки борошна інфрачервоним випромінюванням, як екологічно безпечний спосіб, який покращує хлібопекарські властивостей.