
>
637.514.5
Усатенко, Н. Ф.Використання показника "активність води" в технології виробництва м’ясопродуктів / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Крижська //
Усатенко, Н. Ф.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 5. - С. 62-65. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/5)
Ключові слова: м’ясопродукти -- зберігання -- мясопродукты -- хранение --
Анотація:
Розроблено експресний метод оцінки якості м’ясопродуктів за показником активності води при їх виготовленні і зберіганні.
Разработан экспрессный метод оценки качества мясопродуктов по показателю активности воды при их изготовлении и хранении.
Додаткові точки доступу:
Крижська, Т. А.
(Шифр в БД В014345/2012/5)
УДК | |
637.514.5 |
Ключові слова: м’ясопродукти -- зберігання -- мясопродукты -- хранение --
Анотація:
Розроблено експресний метод оцінки якості м’ясопродуктів за показником активності води при їх виготовленні і зберіганні.
Разработан экспрессный метод оценки качества мясопродуктов по показателю активности воды при их изготовлении и хранении.
Додаткові точки доступу:
Крижська, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|