
>
641.55/56
Черевко, О.Гуманітарна парадигма харчової культури [Текст] / О. Черевко, Л. Янчева, С. Руденко //
Черевко, О.
Новий колегіум : наук. інформ. журн. - 2016. - № 1. - С. 8-16. - Бібліогр.: с. 15-16. - ISSN 1562-529X.
(Шифр в БД Н950728/2016/1)
Ключові слова: харчова культура -- пищевая культура -- біологічна потреба -- биологическая потребность -- самоідентифікація особистості -- самоидентификация личности -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Л.
Руденко, С.
(Шифр в БД Н950728/2016/1)
УДК | |
641.55/56 |
Ключові слова: харчова культура -- пищевая культура -- біологічна потреба -- биологическая потребность -- самоідентифікація особистості -- самоидентификация личности -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Додаткові точки доступу:
Янчева, Л.
Руденко, С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|