
>
637.1
Лемехова, А. А.Антиоксидантные свойства кисломолочного продукта с проросшими зернами ячменя / А. А. Лемехова, Е. А. Нестеренко, Л. А. Силантьева //
Лемехова, А. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N4. - С. 64-66. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/4)
Ключові слова: антиоксидантная активность --
Анотація:
Приведены данные об антиоксидантных свойствах функционального кисломолочного продукта с пророщенными зернами ячменя, полученные экспериментально методом DPPH. Доказано увеличение антиоксидантной активности кисломолочного продукта с пророщенным зерном по сравнению с кисломолочным продуктом, обогащенным непророщенным зерном.
Додаткові точки доступу:
Нестеренко, Е. А.
Силантьева, Л. А.
(Шифр в БД Х367526/2011/4)
УДК | |
637.1 |
Ключові слова: антиоксидантная активность --
Анотація:
Приведены данные об антиоксидантных свойствах функционального кисломолочного продукта с пророщенными зернами ячменя, полученные экспериментально методом DPPH. Доказано увеличение антиоксидантной активности кисломолочного продукта с пророщенным зерном по сравнению с кисломолочным продуктом, обогащенным непророщенным зерном.
Додаткові точки доступу:
Нестеренко, Е. А.
Силантьева, Л. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|