
>
664.691/694
Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів / Г. В. Карпик [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 8. - С. 48-50. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/8)
Ключові слова: висівки -- макаронні вироби -- дисперсний склад харчових висівок -- вплив висівок на якість макаронних виробів -- отруби -- макаронные изделия -- дисперсный состав пищевых отрубей -- влияние отрубей на качество макаронных изделий --
Додаткові точки доступу:
Карпик, Г.В.
Шелест, Н.О.
Юрчак, В.Г.
Матвієнко, І. Н.
(Шифр в БД Х367526/2013/8)
УДК | |
664.691/694 |
Ключові слова: висівки -- макаронні вироби -- дисперсний склад харчових висівок -- вплив висівок на якість макаронних виробів -- отруби -- макаронные изделия -- дисперсный состав пищевых отрубей -- влияние отрубей на качество макаронных изделий --
Додаткові точки доступу:
Карпик, Г.В.
Шелест, Н.О.
Юрчак, В.Г.
Матвієнко, І. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|