
>
664.665
Стасюк, О.Дефекты ржаного хлеба [Текст] / О. Стасюк //
Стасюк, О.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 9. - С. 32.
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
Ключові слова: ржаная мука -- житнє борошно -- тесто -- тісто -- закал -- липкость мякиша -- липкість м'якушки -- подрыв верхней корки -- підрив верхньої скоринки -- пустоты --
(Шифр в БД Х279026/2016/9)
УДК | |
664.665 |
Ключові слова: ржаная мука -- житнє борошно -- тесто -- тісто -- закал -- липкость мякиша -- липкість м'якушки -- подрыв верхней корки -- підрив верхньої скоринки -- пустоты --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|