Застосування продуктів переробки зерна для вдосконалення технології високогустинного пивоваріння / О. І. Дарій [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 12. - С. 56-57.
(Шифр в БД Х367526/2011/12)
Ключові слова: технология пивоварения -- технология высокогустого пивоварения (вгп) -- патока мальтозна -- солод -- сусло -- технологія пивоваріння -- технологія високогустинного пивоваріння (вгп) -- патока мальтозна -- солод -- сусло --
Анотація:
Исследование показало влияние замены части солода патокой мальтозной на технологию високогустого пивоварения, а именно - на процессы сбраживания, накопление побочных продуктов и качественные показатели кондиционного пива.
Дослідження показало вплив заміни частки солоду патокою мальтозною на технологію високогустинного пивоваріння, а саме - на процеси зброджування, накопичення побічних продуктів і якісні показники кондиційованого пива.
Додаткові точки доступу: