
>
Фалендиш, Н. О.Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні [Текст] / Н. О. Фалендиш, Т. І. Янюк, Ю. В. Бадрук //
Фалендиш, Н. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N12. - С. 55-57. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
Ключові слова: конопляне борошно -- конопляная мука -- властивості -- свойства -- клейковина -- збагачення хліба -- обогащение хлеба -- якість -- качество -- дослідження -- исследование --
Додаткові точки доступу:
Янюк, Т. І.
Бадрук, Ю. В.
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
Ключові слова: конопляне борошно -- конопляная мука -- властивості -- свойства -- клейковина -- збагачення хліба -- обогащение хлеба -- якість -- качество -- дослідження -- исследование --
Додаткові точки доступу:
Янюк, Т. І.
Бадрук, Ю. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|