543.4:544.2
Фракционирование картофельного крахмала методом электродиализа / Д. Ш. Ягофаров [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 9. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/9)
УДК
543.4:544.2

Ключові слова: выход амилозы -- крахмал -- электрические параметры электродиализа -- электролитическая ячейка с горизонтальным и вертикальным расположением электродов и селективных мембран -- вихід амілози -- крохмаль -- електричні параметри електродіалізу -- електролітична комірка з горизонтальним і вертикальним розташуванням електродів і селективних мембран --
Анотація:
Показана возможность фракционирования картофельного крахмала на амилозу и амилопектин методом электродиализа. Установлена целесообразность применения электролитической ячейки с горизонтальным расположением электродов и селективных мембран. Даны рекомендации по параметрам электродиализа: плотности тока, концентрации крахмальной суспензии, температуре, селективным мембранам.
Показана можливість фракціонування картопляного крохмалю на амилозу і амілопектин методом електродіалізу. Встановлено доцільність застосування електролітичної осередки з горизонтальним розташуванням електродів і селективних мембран. Дано рекомендації по параметрам електродіалізу: щільності струму, концентрації крохмальної суспензії, температурі, селективним мембранам.
Додаткові точки доступу: