
>
Сенсорна оцінка споживчих властивостей цільнозернового борошна [Текст] / О. С. Волошенко [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N 7. - С. 52-54.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/7)
Ключові слова: цельнозернове борошно -- цельнозерновая мука -- хлібопекарські властивості -- хлебопекарные свойства -- якість -- качество -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- сенсорна оцінка -- сенсорная оценка -- профілограми -- профилограммы --
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О. С.
Жигунов, Д.О.
Камєнева, Н. В.
Хоренжий, Н. В.
(Шифр в БД Х367526/2018/7)
Ключові слова: цельнозернове борошно -- цельнозерновая мука -- хлібопекарські властивості -- хлебопекарные свойства -- якість -- качество -- споживчі властивості -- потребительские свойства -- сенсорна оцінка -- сенсорная оценка -- профілограми -- профилограммы --
Додаткові точки доступу:
Волошенко, О. С.
Жигунов, Д.О.
Камєнева, Н. В.
Хоренжий, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|