663.439
Сировина для безглютенових харчових продуктів / Н. О. Ємельянова [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 12. - С. 62-64. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/12)
УДК
663.439

Ключові слова: рис -- сорт -- хімічний склад -- солод -- целіакія -- рис -- сорт -- химический состав -- целиакия -- солод --
Анотація:
Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів.
Определены физические показатели и химический состав 7-ми отечественных сортов риса. Выяснена возможность производства из них солода как сырья для аглютенових лечебно-диетических пищевых продуктов.
Додаткові точки доступу: