
>
664.951+637.356
Ким, И. Н.Аналоги творога с использованием молок промысловых рыб / И. Н. Ким, Н. В. Бондар //
Ким, И. Н.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 28-30. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Ключові слова: аналоги -- технология -- творог -- молоки промысловых рыб -- аналогі -- технологія -- сир -- молоки промислових риб --
Анотація:
Учитывая нерациональное использование молок и наличия в них широкого спектра полезных макро- и микронутриентов авторами были изготовлены аналоги творога с использованием молок горбуши, минтая и сельди тихоокеанской. Готовая продукция по сравнению с традиционным творогом была более сбалансирована по содержанию белков, липидов и минеральных веществ, имела приемлемые органолептические характеристики и пониженные микробиологические показатели в течение всего нормативного срока хранения.
Враховуючи нераціональне використання молок і наявності в них широкого спектра корисних макро- і мікронутрієнтів авторами були виготовлені аналоги сиру з використанням молок горбуші, минтая і оселедця тихоокеанського. Готова продукція в порівнянні з традиційним сиром була збалансованішою за вмістом білків, ліпідів і мінеральних речовин, мала прийнятні органолептичні характеристики і знижені мікробіологічні показники протягом всього нормативного терміну зберігання.
Додаткові точки доступу:
Бондар, Н. В.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
УДК | |
664.951+637.356 | |
664.951 | |
637.356 |
Ключові слова: аналоги -- технология -- творог -- молоки промысловых рыб -- аналогі -- технологія -- сир -- молоки промислових риб --
Анотація:
Учитывая нерациональное использование молок и наличия в них широкого спектра полезных макро- и микронутриентов авторами были изготовлены аналоги творога с использованием молок горбуши, минтая и сельди тихоокеанской. Готовая продукция по сравнению с традиционным творогом была более сбалансирована по содержанию белков, липидов и минеральных веществ, имела приемлемые органолептические характеристики и пониженные микробиологические показатели в течение всего нормативного срока хранения.
Враховуючи нераціональне використання молок і наявності в них широкого спектра корисних макро- і мікронутрієнтів авторами були виготовлені аналоги сиру з використанням молок горбуші, минтая і оселедця тихоокеанського. Готова продукція в порівнянні з традиційним сиром була збалансованішою за вмістом білків, ліпідів і мінеральних речовин, мала прийнятні органолептичні характеристики і знижені мікробіологічні показники протягом всього нормативного терміну зберігання.
Додаткові точки доступу:
Бондар, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|