
>
[637.1:577.122.2]:636.087.7
Курбанова, М. Г.Биотехнология гидролизатов молочных белков для кормовой добавки [Текст] / М. Г. Курбанова, Н. А. Генералова //
Курбанова, М. Г.
Достижения науки и техники АПК : теорет. и науч.-практ. журн. - 2011. - N 2. - С. 76-77. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2451.
(Шифр в БД Д073575/2011/2)
Ключові слова: молочный белок -- молочний білок -- гидролиз -- гідроліз -- белковый гидролизат -- білковий гідролізат -- протеазы -- протеази -- температура -- степень гидролиза -- ступінь гідролізу -- кормовая добавка --
Анотація:
Рассмотрены результаты исследований, направленных на оптимизацию биотехнологий ферментативного гидролиза основного молочного белка - казеина.
Розглянуто результати досліджень, спрямованих на оптимізацію біотехнологій ферментативного гідролізу основного молочного білка - казеїну.
Додаткові точки доступу:
Генералова, Н. А.
(Шифр в БД Д073575/2011/2)
УДК | |
[637.1:577.122.2]:636.087.7 | |
637.1 | |
577.122.2 | |
636.087.7 |
Ключові слова: молочный белок -- молочний білок -- гидролиз -- гідроліз -- белковый гидролизат -- білковий гідролізат -- протеазы -- протеази -- температура -- степень гидролиза -- ступінь гідролізу -- кормовая добавка --
Анотація:
Рассмотрены результаты исследований, направленных на оптимизацию биотехнологий ферментативного гидролиза основного молочного белка - казеина.
Розглянуто результати досліджень, спрямованих на оптимізацію біотехнологій ферментативного гідролізу основного молочного білка - казеїну.
Додаткові точки доступу:
Генералова, Н. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|