636.4
Управління конкурентоспроможністю суб'єктів господарювання в галузі свинарства / О. В. Мазуренко //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N3. - С. 71-76. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Е737270/2017/3)
УДК
636.4
631.15
339.137.2

Ключові слова: свинарство -- свиноводство -- конкуренція -- конкуренция -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- управління конкурентоспроможністю -- управление конкурентоспособностью -- якість продукції -- качество продукции -- обсяги виробництва -- объемы производства --
Анотація:
Метою статті є розробка рекомендацій, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності господарюючих суб'єктів свинарства в умовах конкурентного середовища. Методика дослідження грунтується на традиційних економічних методах: монографічному, системного аналізу, графічно-табличному. Зазначено, що наявність неохідного рівня конкурентоспроможності є важливою умовою зайняття й утримування підприємством бажаної позиції на ринку.
Целью статьи является разработка рекомендаций, направленных на повышение конкурентоспособности хозяйствующих субъектов свиноводства в условиях конкурентной среды. Методика исследования основывается на традиционных экономических методах: монографическом, системного анализа, графично-табличном. Отмечено, что наличие обходимо уровня конкурентоспособности является важным условием занятия и содержание предприятием желаемой позиции на рынке.