>
637.52+637.56
Радыгина, А. Ф.Применение трансглютаминазы «REVADA TG» в мясо- и рыбопереработке / А. Ф. Радыгина, М. З. Петрова, Torras S. Arribas //
Радыгина, А. Ф.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2010. - № 9. - С. 62-63. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
Ключові слова: фермент --
Додаткові точки доступу:
Петрова, М.З.
Arribas, Torras S.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
| УДК | |
| 637.52+637.56 | |
| 637.56 |
Ключові слова: фермент --
Додаткові точки доступу:
Петрова, М.З.
Arribas, Torras S.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|