631.151
Основні шляхи збільшення виробництва продукції м’ясопродуктового підкомплексу / Н. О. Корнєва //
Вісник аграр. науки Причорномор'я : науково-теорет. фах. журн. - . - N 4. - С. 115-120. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В155508/2006/4)
УДК
631.151

Рубрики:
Україна -- Миколаївська область
Украина -- Николаевская область

Ключові слова: виробництво -- производство -- м’ясо -- мясо -- структура -- види -- виды -- господарства -- хозяйства --
Анотація:
Рассмотрены проблемы удовлетворения потребностей населения мясной продукцией в регионе и формирование регионального мясопродовольственного подкомплекса Николаевской области в условиях перехода к рыночной экономике.
Розглянуто проблеми задоволення потреб населення м'ясною продукцією в регіоні та формування регіонального мясопродовольственного підкомплексу Миколаївської області в умовах переходу до ринкової економіки.