
>
636.4.084.5
Романов, О.Клітковина в раціоні свиней [Текст] / О. Романов //
Романов, О.
The ukrainian Farmer. - 2011. - № 6. - С. 88-89.
(Шифр в БД T755649/2011/6)
Ключові слова: свині -- типи клітковини -- перетравлення клітковини -- фізіологічні аспекти -- харчування свиноматок -- свиньи -- типы клейковины -- переваривание клейковины -- физиологические аспекты -- кормление свиноматок --
Анотація:
Попри нижчий рівень протеїну й більші витрати енергії на перетравлення, велика роль у рецептах для свиней належить клітковині через її багатофункціональність.
Несмотря на более низкий уровень протеина и большие затраты енергии на переваривание, огромная роль в рецептах для свиней принадлежит клейковине из-за ее многофункциональности.
(Шифр в БД T755649/2011/6)
УДК | |
636.4.084.5 |
Ключові слова: свині -- типи клітковини -- перетравлення клітковини -- фізіологічні аспекти -- харчування свиноматок -- свиньи -- типы клейковины -- переваривание клейковины -- физиологические аспекты -- кормление свиноматок --
Анотація:
Попри нижчий рівень протеїну й більші витрати енергії на перетравлення, велика роль у рецептах для свиней належить клітковині через її багатофункціональність.
Несмотря на более низкий уровень протеина и большие затраты енергии на переваривание, огромная роль в рецептах для свиней принадлежит клейковине из-за ее многофункциональности.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|