636.4.084.5
Клітковина в раціоні свиней [Текст] / О. Романов //
The ukrainian Farmer. - . - № 6. - С. 88-89.
(Шифр в БД T755649/2011/6)
УДК
636.4.084.5

Ключові слова: свині -- типи клітковини -- перетравлення клітковини -- фізіологічні аспекти -- харчування свиноматок -- свиньи -- типы клейковины -- переваривание клейковины -- физиологические аспекты -- кормление свиноматок --
Анотація:
Попри нижчий рівень протеїну й більші витрати енергії на перетравлення, велика роль у рецептах для свиней належить клітковині через її багатофункціональність.
Несмотря на более низкий уровень протеина и большие затраты енергии на переваривание, огромная роль в рецептах для свиней принадлежит клейковине из-за ее многофункциональности.