
>
637.5:637.5.035:637.525:663.1
Протеолітичні процеси у філе курчат-бройлерів під впливом бактеріальних препаратів / Т. А. Свириденко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2011. - N 4. - С. 60-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/4)
Анотація:
Досліджено протеолітичні процеси у сиров’яленому філе курчат-бройлерів, виготовленому із застосуванням заквашувальних композицій ЛРР, Лакмік і БАТП-Ф. Показано, що видовий склад заквашувальної композиції безпосередньо впливає на гідроліз білків м’ясної сиронини.
Исследованы протеолитические процессы в сыровяленом филе цыплят-бройлеров, изготовленном с применением заквасочных композиций ЛРР, Лакмик и БАТП-Ф. Показано, что видовой состав заквасочной композиции непосредственно вплияет на гидролиз белков мясного сырья.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т. А.
Даниленко, С. Г.
Король, Ц. О.
Усатенко, Н. Ф.
Жукова, Я. Ф.
Кігель, Н. Ф.
(Шифр в БД В014345/2011/4)
УДК | |
637.5:637.5.035:637.525:663.1 | |
637.5.035 | |
637.525 | |
663.1 |
Анотація:
Досліджено протеолітичні процеси у сиров’яленому філе курчат-бройлерів, виготовленому із застосуванням заквашувальних композицій ЛРР, Лакмік і БАТП-Ф. Показано, що видовий склад заквашувальної композиції безпосередньо впливає на гідроліз білків м’ясної сиронини.
Исследованы протеолитические процессы в сыровяленом филе цыплят-бройлеров, изготовленном с применением заквасочных композиций ЛРР, Лакмик и БАТП-Ф. Показано, что видовой состав заквасочной композиции непосредственно вплияет на гидролиз белков мясного сырья.
Додаткові точки доступу:
Свириденко, Т. А.
Даниленко, С. Г.
Король, Ц. О.
Усатенко, Н. Ф.
Жукова, Я. Ф.
Кігель, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|