637.5:637.5.035:637.525:663.1
Протеолітичні процеси у філе курчат-бройлерів під впливом бактеріальних препаратів / Т. А. Свириденко [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 60-63. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/4)
УДК
637.5:637.5.035:637.525:663.1
637.5.035
637.525
663.1

Анотація:
Досліджено протеолітичні процеси у сиров’яленому філе курчат-бройлерів, виготовленому із застосуванням заквашувальних композицій ЛРР, Лакмік і БАТП-Ф. Показано, що видовий склад заквашувальної композиції безпосередньо впливає на гідроліз білків м’ясної сиронини.
Исследованы протеолитические процессы в сыровяленом филе цыплят-бройлеров, изготовленном с применением заквасочных композиций ЛРР, Лакмик и БАТП-Ф. Показано, что видовой состав заквасочной композиции непосредственно вплияет на гидролиз белков мясного сырья.
Додаткові точки доступу: