598.617.1:636.084.087.8
.
Вплив пробіотичних препаратів на якісні показники м’яса перепелів / Альнабі Д. І. Аль //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - . - N 6. - С. 27-30. - Бібліогр.: с. 29-30.
(Шифр в БД Т259922/2015/6)
УДК
598.617.1:636.084.087.8
598.617.1
636.084.087.8

Ключові слова: перепела -- пробіотики -- пробиотики -- препарат -- м'ясо -- мясо --
Анотація:
Представлено результати досліджень якісних показників м'яса перепелів при різних технологіях використання пробіотичних препаратів "Байкал ЕМ-1У" і "Прайммікс-Бінорм П(К)" в умовах промислового вирощування. Встановлено, що використання пробіотичного препарату "Байкал ЕМ-1У" сприяло збільшенню в м'ясі кількості білка на 0,25%. Також, при застосуванні пробіотичних препаратів простежується тенденція зниження кількості в м'ясі перепелів жиру і підвищення рівня мінеральних речовин, зокрема фосфору.
Представлены результаты исследований качественных показателей мяса перепелов при различных технологиях использования пробиотических препаратов "Байкал ЭМ-1У" и "Прайммикс-Бинорм П (К)" в условиях промышленного выращивания. Установлено, что использование пробиотического препарата "Байкал ЭМ-1У" способствовало увеличению в мясе количества белка на 0,25%. Также, при применении пробиотических препаратов прослеживается тенденция снижения количества в мясе перепелов жира и повышение уровня минеральных веществ, в частности фосфора.