637.334
Швидкість зсідання молочної суміші під дією молокозсідальних препаратів у виробництві сиру / І. В. Буділович //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 4. - С. 78-80. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/4)
УДК
637.334

Анотація:
Досліджено фактори, що впливають на швидкість зсідання молочної суміші. Експериментальними дослідженнями встановлено, що швидкість зсідання молочної суміші залежить від молокозсідальних препаратів, які використовують у виробництві твердого сиру, від тривалості зберігання молока, його температури зсідання, активної кислотності, масової частки хлористого кальцію.
Исследованы факторы, влияющие на скорость свертывания молочной смеси. Экспериментальными исследованиями определено, что скорость свертывания молочной смеси зависит от молокосвертывающих препаратов, используемых в производстве твердого сыра, от длительности хранения молока, его температуры свертывания, активной кислотности, массовой доли хлористого кальция.