>
Максимченко, А.Нові види низькокалорійного десерту [Текст] / А. Максимченко, О. Арпуль //
Максимченко, А.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 11. - С. 30-31.
(Шифр в БД П474828/2016/11)
Ключові слова: десерти -- десерты -- смузі -- смузи -- властивості -- свойства -- нутрієнти -- нутриенты -- дослідження -- исследования -- хімічний склад -- химический состав -- шрот з насіння льону -- шрот из семян льна -- шрот з волоського горіха -- шрот из грецкого ореха --
Додаткові точки доступу:
Арпуль, О.
(Шифр в БД П474828/2016/11)
Ключові слова: десерти -- десерты -- смузі -- смузи -- властивості -- свойства -- нутрієнти -- нутриенты -- дослідження -- исследования -- хімічний склад -- химический состав -- шрот з насіння льону -- шрот из семян льна -- шрот з волоського горіха -- шрот из грецкого ореха --
Додаткові точки доступу:
Арпуль, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|