>
631.8
ROST-концентрат - складова сучасних технологій виробництва високоякісної овочевої продукції [Текст] //
Овощеводство : укр. журнал для профессионалов. - 2017. - № 6. - С. 40-41.
(Шифр в БД О723872/2017/6)
Ключові слова: гумінові кислоти -- гуминовые кислоты -- стійкість рослин -- устойчивость растений -- добрива -- удобрения -- овочівництво -- овощеводство -- поживні речовини -- питательные вещества -- урожай --
(Шифр в БД О723872/2017/6)
| УДК | |
| 631.8 |
Ключові слова: гумінові кислоти -- гуминовые кислоты -- стійкість рослин -- устойчивость растений -- добрива -- удобрения -- овочівництво -- овощеводство -- поживні речовини -- питательные вещества -- урожай --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|