
>
Ченых, И. В.Определение оптимальной кислотности ржаного теста при производстве хлебобулочных изделий / И. В. Ченых //
Ченых, И. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- молочные кислоты --
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: ржано-пшеничный хлеб -- молочные кислоты --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|