>
Бойко, Т.Заквашувальна мікрофлора при виробництві сирів з чеддеризацією і термомеханічною обробкою сирної маси / Т. Бойко, О. Савченко //
Бойко, Т.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2010. - N 3. - С. 28-30.
(Шифр в БД Х686004/2010/3)
Анотація:
На підставі наукових досліджень виявлено переваги технології сирів з чеддеризацією і термомеханічною обробкою сирної маси порівняно з технологією сирів голландської групи.
Додаткові точки доступу:
Савченко, О.
(Шифр в БД Х686004/2010/3)
Анотація:
На підставі наукових досліджень виявлено переваги технології сирів з чеддеризацією і термомеханічною обробкою сирної маси порівняно з технологією сирів голландської групи.
Додаткові точки доступу:
Савченко, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|