
>
Горбанева, Ю.Сахарное печенье повышеной пищевой ценности / Ю. Горбанева, В. Пащенко, Я. Коломникова //
Горбанева, Ю.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 21.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: сахарное печенье -- углеводно-белковая фракция амаранта -- глицерин -- цукрове печиво -- вуглеводно-білкова фракція амаранту -- гліцерин --
Додаткові точки доступу:
Пащенко, В.
Коломникова, Я.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: сахарное печенье -- углеводно-белковая фракция амаранта -- глицерин -- цукрове печиво -- вуглеводно-білкова фракція амаранту -- гліцерин --
Додаткові точки доступу:
Пащенко, В.
Коломникова, Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|