
>
664.6:664.144:634.743(045)
Получение кондированной продукции из тыквы / Акинделе Аденике Кехинде [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 34-35. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Ключові слова: тыква -- облепиха -- кондирование -- пищевая ценность продуктов -- физиологически функциональные ингредиенты -- гарбуз -- обліпиха -- кондування -- харчова цінність продуктів --
Анотація:
Приводятся результаты введения в технологию кондирования плодов тыквы дополнительного ингредиента - концентрата ферментативного гидролиза плодов облепихи (КФГО) - для повышения качества и пищевой ценности готовой продукции. Частичная замена сахарного сиропа КФГО позволяет существенно улучшить органолептические характеристики и биохимический состав готовых изделий.
Наводяться результати введення в технологію кондування плодів гарбуза додаткового інгредієнта - концентрату ферментативного гідролізу плодів обліпихи (КФГО) - для підвищення якості та харчової цінності готової продукції. Часткова заміна цукрового сиропу КФГО дозволяє істотно поліпшити органолептичні характеристики і біохімічний склад готових виробів.
Додаткові точки доступу:
Акинделе, Аденике Кехинде
Пискунова, Н. А.
Воробьева, Н. Н.
Дикарева, Ю. М.
Алексеенко, Е. В.
Траубенберг, С. Е.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
УДК | |
664.6:664.144:634.743(045) | |
664.6 | |
664.144 | |
634.743(045) |
Ключові слова: тыква -- облепиха -- кондирование -- пищевая ценность продуктов -- физиологически функциональные ингредиенты -- гарбуз -- обліпиха -- кондування -- харчова цінність продуктів --
Анотація:
Приводятся результаты введения в технологию кондирования плодов тыквы дополнительного ингредиента - концентрата ферментативного гидролиза плодов облепихи (КФГО) - для повышения качества и пищевой ценности готовой продукции. Частичная замена сахарного сиропа КФГО позволяет существенно улучшить органолептические характеристики и биохимический состав готовых изделий.
Наводяться результати введення в технологію кондування плодів гарбуза додаткового інгредієнта - концентрату ферментативного гідролізу плодів обліпихи (КФГО) - для підвищення якості та харчової цінності готової продукції. Часткова заміна цукрового сиропу КФГО дозволяє істотно поліпшити органолептичні характеристики і біохімічний склад готових виробів.
Додаткові точки доступу:
Акинделе, Аденике Кехинде
Пискунова, Н. А.
Воробьева, Н. Н.
Дикарева, Ю. М.
Алексеенко, Е. В.
Траубенберг, С. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|