
>
Влияние технологических параметров на текстуру функциональных продуктов для детей школьного возраста / А. Ю. Золотин //
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 2.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Золотин, А.Ю.
Фелик, С.В.
Антипова, Т.А.
Иванов, К. Н.
(Шифр в БД П698712/2010/2)
Додаткові точки доступу:
Золотин, А.Ю.
Фелик, С.В.
Антипова, Т.А.
Иванов, К. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|