
>
664.641.12-935.5:664.236
Жигунов, Д. О.Поліпшення хлібопекарських властивостей борошна при збагаченні його сухою клейковиною / Д. О. Жигунов, І. М. Колесніченко //
Жигунов, Д. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 11. - С. 23-24. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/11)
Ключові слова: суха клейковина -- борошно -- хлібопекарські вироби --
Анотація:
На основі дослідіввизначені рекомендації для поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою сухої клейковини.
Додаткові точки доступу:
Колесніченко, І.М.
(Шифр в БД Х367526/2010/11)
УДК | |
664.641.12-935.5:664.236 | |
664.641.12-935.5 | |
664.236 |
Ключові слова: суха клейковина -- борошно -- хлібопекарські вироби --
Анотація:
На основі дослідіввизначені рекомендації для поліпшення хлібопекарських властивостей борошна за допомогою сухої клейковини.
Додаткові точки доступу:
Колесніченко, І.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|