
>
Завгородня, В. М.Шляхи розширення асортименту шоколаду і способи покращення його якості [Текст] / В. М. Завгородня, М. В. Ковальчук //
Завгородня, В. М.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 30-31. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: шоколад -- виробництво -- производство -- асортимент -- ассортимент -- добавки -- фальсифікація -- фальсификация --
Додаткові точки доступу:
Ковальчук, М. В.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: шоколад -- виробництво -- производство -- асортимент -- ассортимент -- добавки -- фальсифікація -- фальсификация --
Додаткові точки доступу:
Ковальчук, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|