664.653.1
Концептуальні підходи до оцінки процесу замішування тіста безлопатевим робочим органом / І. Я. Стадник, М. І. Коневич //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 40-42. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
УДК
664.653.1

Ключові слова: замішування тіста -- тісто -- тістомісильна машина -- замешивание теста -- тесто -- тестомесильная машина --
Анотація:
Високі вимоги до якості замішування обумовлюють труднощі вибору ефективного технологічного процесу і устаткування. Тому створення умов для інтенсифікації процесів замішування тіста, застосування ефективних механічних методів дії на компоненти, ліквідація непродуктивної праці, тобто створення ресурсозберігаючих технологій замішування компонентів є одним з важливих завдань розвитку і вдосконалення технологічних процесів і тістомісильних машин в хлібопекарській галузі. Проте в сучасний період ринкових стосунків процес інтенсивного замішування тіста став серйозною перешкодою в створенні нових технологічних процесів його приготування.
Высокие требования к качеству замешивания обусловливают трудности выбора эффективного технологического процесса и оборудования. Поэтому создание условий для интенсификации процессов замешивания теста, применение эффективных механических методов воздействия на компоненты, ликвидация непроизводительного труда, т.е. создание ресурсосберегающих технологий замешивания компонентов является одной из важных задач развития и совершенствования технологических процессов и тестомесильных машин в хлебопекарной отрасли. Однако в современный период рыночных отношений процесс интенсивного замешивания теста стал серьезным препятствием в создании новых технологических процессов его приготовления.
Додаткові точки доступу: