
>
Брязун, В. А.Определение степени готовности полуфабрикатов ржано-пшеничного хлеба / В. А. Брязун, Н. В. Лабутина, О. А. Суворов //
Брязун, В. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 9. - Библиогр.: с. 43.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Лабутина, Н.В.
Суворов, О.А.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Лабутина, Н.В.
Суворов, О.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|