
>
637.5.6:591.473
Влияние функциональных характеристик мышц на технологические свойства мяса яков / Б. А. Баженова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 31-32. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
Ключові слова: водосвязывающая способность -- динамические мышцы -- мясо яка -- потери массы -- статодинамические мышцы -- усилие среза -- водозв'язуюча здатність -- динамічні м'язи -- м'ясо яка -- втрати маси -- статодинамічні м'язи -- зусилля зрізу --
Додаткові точки доступу:
Баженова, Б.А.
Амагзаева, Г.Н.
Баглаева, М.В.
Мадагаев, Ф. А.
(Шифр в БД Х775324/2012/8)
УДК | |
637.5.6:591.473 |
Ключові слова: водосвязывающая способность -- динамические мышцы -- мясо яка -- потери массы -- статодинамические мышцы -- усилие среза -- водозв'язуюча здатність -- динамічні м'язи -- м'ясо яка -- втрати маси -- статодинамічні м'язи -- зусилля зрізу --
Додаткові точки доступу:
Баженова, Б.А.
Амагзаева, Г.Н.
Баглаева, М.В.
Мадагаев, Ф. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|