
>
Влияние различных консервантов на показатели брожения в силосе из пивной дробины / С. И. Черняев [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 9. - Библиогр.: с. 38.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Черняев, С.И.
Овчаренко, Э.В.
Крючкова, Т.Е.
Королева С.С., С.С., д-р биол. наук, Воронежская гос. технолог. акад.
(Шифр в БД Х775324/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Черняев, С.И.
Овчаренко, Э.В.
Крючкова, Т.Е.
Королева С.С., С.С., д-р биол. наук, Воронежская гос. технолог. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|