
>
Рибалка, О.Давайте зважено осмислемо проблему зниження біологічної цінності пшениці з огляду на зростання її врожайності (продовження) / О. Рибалка //
Рибалка, О.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2012. - N 3. - С. 44-46.
(Шифр в БД З092708/2012/3)
Ключові слова: сорти пшениці -- біологічна цінність -- врожайність -- органічне землеробство -- мікронутрієнти -- хлібопекарська пшениця -- клейковина -- сорта пшеницы -- биологическая ценность -- урожайность -- органическое земледелие -- микронутриенты -- хлебопекарная пшеница -- клейковина --
(Шифр в БД З092708/2012/3)
Ключові слова: сорти пшениці -- біологічна цінність -- врожайність -- органічне землеробство -- мікронутрієнти -- хлібопекарська пшениця -- клейковина -- сорта пшеницы -- биологическая ценность -- урожайность -- органическое земледелие -- микронутриенты -- хлебопекарная пшеница -- клейковина --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|