
>
Процес скисання молока: шкода чи спосіб збереження поживності білковмісної сировини? [Текст] //
Тваринництво України : наук.-виробн. журн. - 2018. - N1. - С. 38-39..
(Шифр в БД Т259922/2018/1)
Ключові слова: кисле молоко -- кислое молоко -- молочна кислота -- молочная кислота -- кисломолочний сир -- кисломолочный сыр --
(Шифр в БД Т259922/2018/1)
Ключові слова: кисле молоко -- кислое молоко -- молочна кислота -- молочная кислота -- кисломолочний сир -- кисломолочный сыр --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|