636.087:636.4
Порівняння поживної цінності продуктів переробки сої та використання їх у годівлі свиней [Текст] / Л. П. Чорнолата, О. І. Килимнюк, О. А. Германюк //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 2. - С. 32-36. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2015/2)
УДК
636.087:636.4
636.087
636.4

Ключові слова: свині -- свиньи -- макуха соєва -- жмых соевый -- екструдована соя -- экструдированная соя -- експондована соя -- экспондированная соя --
Анотація:
Найвищий середньодобовий приріст був у свиней, які споживали у складі раціону екструдовану сою. У свиней, які споживали експондовану сою, він був найнижчим.
Самый высокий среднесуточный прирост был в свиней, которые потребляли в составе рациона экструдированую сою. У свиней, которые потребляли экспондированную сою, он был самым низким.
Додаткові точки доступу: