
>
637.1:338.439.4(477)
Лозинська, І. В.Критерії та фактори впливу на підвищення конкурентоспроможності м’ясо-молочної продукції в сільськогосподарських підприємствах [Текст] / І. В. Лозинська //
Лозинська, І. В.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2015. - N 3/4. - С. 26-30. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2015/3/4)
Ключові слова: м’ясо-молочна продукція -- сільськогосподарські підприємства -- критерії конкурентоспроможності -- фактори конкурентоспроможності -- конкуренція -- мясомолочная продукция -- сельскохозяйственные предприятия -- критерии конкурентоспособности -- факторы конкурентоспособности -- конкуренция --
Анотація:
На сьогоднішній день сільськогосподарські підприємства галузі м’ясо-молочного скотарства перебувають у кризовому стані. Основною причиною є те, що вони досі не готові до ринкових умов господарювання, не можуть гідно конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Для відновлення втрачених позицій товаровиробники повинні правильно оперувати критеріями та визначати фактори впливу на конкурентоспроможність продукції, комплексний розвиток яких можливий тільки за рахунок освоєння сучасних технологій виробництва продукції, контролю якості, використанні при виробництві сучасної техніки й устаткування. Важливе значення при цьому має мотивація персоналу, що бере участь у реалізації проектів з модернізації виробництва.
На сегодняшний день сельскохозяйственные предприятия области мясомолочного скотоводства находятся в кризисном состоянии. Основной причиной является то, что они до сих пор не готовы к рыночным условиям хозяйствования, не могут достойно конкурировать как на внутреннем, так и на внешнем рынках. Для восстановления утраченных позиций товаропроизводители должны правильно оперировать критериям и определять факторы, влияющие на конкурентоспособность продукции, комплексное развитие которых возможно только за счет освоения современных технологий производства продукции, контроля качества, использовании при производстве современной техники и оборудования. Важное значение при этом имеет мотивация персонала, участвующего в реализации проектов по модернизации производства.
(Шифр в БД А220149/2015/3/4)
УДК | |
637.1:338.439.4(477) | |
637.1 | |
338.439.4(477) |
Ключові слова: м’ясо-молочна продукція -- сільськогосподарські підприємства -- критерії конкурентоспроможності -- фактори конкурентоспроможності -- конкуренція -- мясомолочная продукция -- сельскохозяйственные предприятия -- критерии конкурентоспособности -- факторы конкурентоспособности -- конкуренция --
Анотація:
На сьогоднішній день сільськогосподарські підприємства галузі м’ясо-молочного скотарства перебувають у кризовому стані. Основною причиною є те, що вони досі не готові до ринкових умов господарювання, не можуть гідно конкурувати як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Для відновлення втрачених позицій товаровиробники повинні правильно оперувати критеріями та визначати фактори впливу на конкурентоспроможність продукції, комплексний розвиток яких можливий тільки за рахунок освоєння сучасних технологій виробництва продукції, контролю якості, використанні при виробництві сучасної техніки й устаткування. Важливе значення при цьому має мотивація персоналу, що бере участь у реалізації проектів з модернізації виробництва.
На сегодняшний день сельскохозяйственные предприятия области мясомолочного скотоводства находятся в кризисном состоянии. Основной причиной является то, что они до сих пор не готовы к рыночным условиям хозяйствования, не могут достойно конкурировать как на внутреннем, так и на внешнем рынках. Для восстановления утраченных позиций товаропроизводители должны правильно оперировать критериям и определять факторы, влияющие на конкурентоспособность продукции, комплексное развитие которых возможно только за счет освоения современных технологий производства продукции, контроля качества, использовании при производстве современной техники и оборудования. Важное значение при этом имеет мотивация персонала, участвующего в реализации проектов по модернизации производства.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|