
>
665.9
Аналізування сучасних тенденцій ринку харчових продуктів функційного призначення [Текст] / Л. Ю. Шубіна, Д. А. Янушкевич, Т. О. Чорна //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2019. - N 4. - С. 43-52. - Бібліогр.: с. 51.
(Шифр в БД -054081/2019/4)
Ключові слова: продукты питания функционального назначения -- харчові продукти функційного призначення -- безопасность -- безпечність -- дефицит незаменимых пищевых веществ -- дефіцит незамінних харчових речовин -- пищевые волокна -- харчові волокна -- комбинированные мясопродукты -- комбіновані м’ясопродукти --
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Янушкевич, Д. А.
Чорна, Т. О.
(Шифр в БД -054081/2019/4)
УДК | |
665.9 |
Ключові слова: продукты питания функционального назначения -- харчові продукти функційного призначення -- безопасность -- безпечність -- дефицит незаменимых пищевых веществ -- дефіцит незамінних харчових речовин -- пищевые волокна -- харчові волокна -- комбинированные мясопродукты -- комбіновані м’ясопродукти --
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Янушкевич, Д. А.
Чорна, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|